0

Amsterdam – We weten dat jullie het heerlijk vinden om in het weekend te shoppen. De Albert Cuyp is een favoriete bestemming om nog even die leuke riem, armbandjes, sjaals en tops te kopen. Vele weten niet dat in deze buurt ook nog veel fashionable winkeltjes zitten.

Deze buurt heet de Pijp en is één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Er zitten allemaal kleine boetiekjes en restaurantjes gevestigd waar je zeker een keer moet binnen lopen. Wij hebben dan ook een paar winkels voor jullie geselecteerd, waar jullie even langs moeten gaan.

Raak

Deze winkel kennen we al uit de Leidsestraat en de modeshow waar vele BN’ers de kleding showen. Het is een exlusieve winkel en het aanbod is divers. Ze verkopen jonge hippe merken als SuperTrash, Marlene Birger en Citizens of Humanity. Een kleinere winkel zit ook in de Pijp. Hier verkopen naast ze kleding ook heel veel accessoires, tassen, portemonnees en leuke cadeaus. Raak  zit in de Eerste van Helststraat 46.

Blond Amsterdam

Oké, het is misschien een beetje kitsch maar wij zijn er gek op. De winkel zit dan ook gevestigd in De Pijp. Achterin het magazijn van de winkel worden de producten ook nog eens handgemaakt. Wanneer je de winkel binnenstapt, voel je echt weer even meisje-meisje. Je kunt losgaan op alle mokken, borden, sleutelhangers en kookboeken. Blond Amsterdam zit gevestigd aan de Gerard Doustraat 69.

Poptasi Pastry

Macarons zijn een regelrechte hit uit Frankrijk. Deze amandelkoekjes zijn net zo populair geworden als cupcakes. Amsterdam kon dan ook niet ontbreken met een eigen winkel. Bij Poptasi zijn ze in vele verschillen kleuren en smaken verkrijgbaar. Heerlijk om even een verwenmomentje te nemen voor jezelf. Poptasi Pastry  zit gevestigd aan de Gerard Doustraat 103.

Apple 67

Wanneer je alleen al langs de etalage van deze winkel loopt, wil je alles al hebben. De styling van de paspoppen ziet er heel fashionable uit en de accessoires die eromheen liggen maken je hebberig. Bij het binnenstappen van de winkel zie je gelijk hoe ruim het is en is het personeel ook heel vriendelijk. In de collectie kun je vooral veel prints, speciale items en mooie materialen terug vinden. De eigenaar Alain Appelboom haalt zijn inspiratie uit zijn vrouw. Zijn vrouw heeft voor Internationale designers gewerkt en gewoond op Ibiza. Je kunt dan ook een beetje voorstellen hoe de collectie eruit ziet. Merken die ze onder andere verkopen zijn Aaiko, Drykon, Ted Baker en Blackstone. Apple 67 zit gevestigd aan de Tweede Jan van Campenstraat 1.

Wij zeggen, ga ze allemaal even langs. Wanneer je er bent geweest horen deze tot je favariete winkeltjes in de Pijp.

De Raak winkel van binnen in de Leidsestraat

De meisjesachtige Blond Amsterdam winkel

Bij Poptasi de lekkerste macarons van Amsterdam

(Tekst: Lisa Tervoort)

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties