0

Amsterdam – Op 1 oktober is het weer zo ver, de National Glamour Day. Dit is een jaarlijks initiatief van het tijdschrift Glamour! Door je oktober editie van het tijdschrift te laten zien krijg je bij maar liefst 2000 winkels in Nederland en België 20% korting.

Dit jaar doet schoenen en accessoires label Angie V voor het eerste mee aan de National Glamour Day en dat betekent dat je zaterdag korting krijgt op merken als; Guess, Armani Jeans, Ash Italia, Friis & Company, Ted Baker, Vic en Angie V. De actie geld ook online en de Glamour Abonnees krijgen bij hun aankoop ook nog eens een Angie V een goodie cadeau.

Op zaterdag 1 oktober zal het spektakel van start gaan, en het enige wat je hoeft te doen is je oktober nummer te showen bij de kassa. In het tijdschrift  vind je alle verkoopadressen van de winkels die meedoen aan de actie.  Als je daarnaast in het bezit bent van een Glamour Gold Card; vergeet die dan niet mee te nemen, want je krijgt extra korting of een leuk cadeau bij je aankoop!

Ash Italia boots 'Temptation'

Armani Jeans tas

Ted Baker pump 'Meary'

Wat vind jij ervan dat Angie V dit jaar ook meedoet aan de National Glamour Day? En sta jij al klaar met je oktober nummer?

www.glamour.nl

www.angiev.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties