0

Amsterdam – ILFN’s editor in chief Elisah ging afgelopen woensdag gezellig shoppen met zangeres Krystl. Je kent haar vast en zeker wel van het vrolijke nummer ‘Golden days’. Krystl schittert niet alleen op het podium: ze is ook het nieuwste gezicht van WE.

Tijd voor een flinke shopsessie! Krystl is de komende tijd voor haar concerten te zien in kleding van WE. En deze leuke setjes moesten natuurlijk uitgezocht worden. Voor op het podium doet Krystl iets meer haar best om er geweldig uit te zien: “Mensen kijken namelijk ook erg naar hoe je eruit ziet. Ik hou ervan om korte shortjes te dragen met daarop een leuk shirt met een colbertje.” Haar favoriete item is een colbertje.”Dit zorgt voor een wat volwassenere look. Ik ben erg klein en wil dan graag wat volwassener overkomen, daar helpt een colbertje goed bij.” Daarnaast ziet ze in Lady Gaga haar ultieme stijl-icoon. “Ze heeft schijt aan alles, is apart en zeer creatief.”

Bekijk hieronder het resultaat van een paar uurtjes shoppen én passen.

Krystl was in ieder geval in haar nopjes met de campagneshoot die ze voor WE deed: “Ik vond het echt heel erg tof! Wel is het gek om een hele dag heel bewust met je uiterlijk bezig te zijn: je gaat nadenken over hoe je handen houdt, of je mond dicht hebt etc. Maar het resultaat mag er zijn. De foto’s zijn echt helemaal mij. Ik ben er erg blij mee.” Hoe de zangeres haar eigen stijl omschrijft? “Stoer met een vrouwelijke twist. Ik heb veel Baggy broeken die ik dan combineer met iets vrouwelijk. Ik ga veel shoppen in de negen straatjes. Daar kan je vintage items scoren, en heb je leuke winkels met nieuwe aparte dingen.”

Volg zangeres Krystl ook op Twitter!

www.we-fashion.com

(Elisah Jacobs)
(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties