0

Amsterdam –  Voor de echte fashionliefhebsters houden we jullie natuurlijk op de hoogte van al het shopping en sale nieuws. Deze keer hebben wij een leuke tip voor jullie om te gaan shoppen bij de Danie Bles Sale outlet.

Styliste Danie Bles zal voor de eerste keer een exclusieve Designer Vintage Sale organiseren waar kleding te koop zal zijn van haar eigen bekende klanten en designerkleding aanbieden van Danie’s vaste personal shopping cliënten.

Je kunt er diverse vintage items vinden van onder andere Hermes, Chanel en McQueen, maar er zal ook een fashion victim hoek aanwezig zijn waarbij alle items voor € 5,- weg mogen!

Bij binnenkomst vraagt Danie om ene kleine gunst van € 3,50, waarna zij aan het eind van de dag het opgeleverde bedrag verdubbeld en doneert aan een goed doel.

Wij zijn de gelukkige om jullie te mogen verblijden met het nieuws dat iedereen toegankelijk is op deze shopping dag. De sale zal plaatsvinden op 12 maart 2012 in World Fashion Centre, first tower op de zestiende verdieping van 12:00 t/m 19:00.

Zien wij jullie daar?

De uitnodiging van het fashion-event.

Een blik op de items die wellicht op deze dag verkocht zullen worden.

www.bydanie.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties