0

New ShopAmsterdam – Tamago wat in het Japans ei betekend en staat voor het begin, de oorsprong, is de naam van de nieuwe winkel van Simon Talsma en zijn zoon Casper.

Tamago onderscheidt zich door de locatie van de winkel, deze is namelijk omgeven door kunstgaleries aan de Amsterdamse Spiegelgracht 13. Ook houden zij nooit uitverkoop en zorgen ze er dus altijd voor dat er met name in de uitverkoop seizoenen speciale en vernieuwende collecties hangen!

Bij Tamago zijn duurzame en kwalitatief hoogwaardige collecties van Minä Perhonen, Sara Lanzi, Jane Wheeler, Arts & Science en Marcha Hüskes te vinden. En op de collectie van Hüskes na worden de labels nergens anders in Nederland verkocht. Je shopt er dus super exclusieve kleding! Zo weet je in ieder geval zeker dat je op dat hippe feestje niet in iemand in dezelfde outfit tegen het lijf loopt..
New ShopOp 1 november vieren vrienden, pers en ontwerpers tussen 13.00 en 17.00 uur de feestelijke opening. En vanaf 2 november zullen ze ook jou met open armen ontvangen!

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties