0

Amsterdam – Maria en Katy Campbell zijn een identieke tweeling die al ruim twintig jaar kampen met anorexia. De jonge vrouwen zijn nu 33 jaar en hun anorexia begon toen ze elf jaar oud waren.

Maria is 1.68 meter en weegt slechts 38 kilo. Katy is er nog wat erger aan toe, zij heeft dezelfde lengte maar, een gewicht van 32 kilo.

Hoe begint zoiets zal je je misschien afvragen? Katy en Maria leggen uit dat toen ze elf jaar oud waren een uitspraak van hun vader hoorden over dat ze al echte jonge vrouwen werden en dat ze heupen begonnen te krijgen.

Vanaf dat moment besloot de tweeling af te vallen zodat de heupen zouden verdwijnen. Wie had ooit gedacht dat het afvallen zulke drastische vormen aan zou nemen…

Katy en Maria zijn nooit ongesteld geweest, ze hebben last van haaruitval, ze hebben geen werk en ze zijn depressief. Opvallend: ze zijn beiden afgestudeerde dokters. Dan zou je denken dat ze wel weten wat gezond voor het lichaam is.

Katy en Maria hebben de meeste tijd van hun tienerjaren en volwassen leven in klinieken doorgebracht. In de klinieken kwamen ze wat aan maar eenmaal thuis ging het weer bergafwaarts. De twins geven nu echter aan dat het genoeg is geweest. Ze hebben genoeg van de situatie en ze willen niet langer hun leven ruïneren. Daarom besloten ze zich weer te laten opnemen voor een aantal maanden en deze keer zijn ze vastbesloten beter te worden.

Op deze foto lijkt de tweeling bijna nep, zo dun zien ze eruit! Vreselijke ziekte!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties