0

Amsterdam – Reebok belooft ons een strakke kont zonder er wat voor te doen. En dat willen wij samen met onze lezeressen eens flink uittesten. ILFN geeft daarom twee van deze sneakers weg.

De Easytone sneakers zijn ontworpen met een unieke techniek van balanskussentje die een natuurlijk instabiliteit veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat je bil- en beenspieren zich aanpassen waardoor je spieren zich flink aanspannen. Het resultaat: een strakkere huid door de aangespannen spieren en een gladde huid door een verhoogde bloedcirculatie. Fijn met de zomer in aantocht.

De test
Nu dan tijd om de sneaker uit te testen. Het model ziet er helemaal leuk uit. Ik stel ze nu al voor me onder een paar skinny jeans. Ze zijn zwart met gouden details. Verder niet zo bijzonder eigenlijk. Wat wel bijzonder is, is de zool. Daar zijn die kussentjes waar ik het al eerder over had. De rondjes zijn best hard en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat ik hier ooit strakke billen van krijg.

De Reebok Easytones

Ramona testte de schoenen

De sneakers zitten erg lekker en voelen niet bijzonder aan. Maar op het moment dat ik ga staan, merk ik het verschil. Het lijkt wel alsof ik verhoogd sta en op een soort rubberen speelplaats staat. Er zit enorm veel vering in de zool en het meeste plezier beleef ik met het traplopen. Ik besluit om de schoen de hele dag aan te houden. Ik moet natuurlijk flink wennen aan deze nieuwe zool. Waar ik eerst of op hele platte schoenen of hakken liep, lijkt het alsof ik nu half in de lucht spring met deze schoenen.
Met het lopen merk ik dat ik inderdaad iets meer moeite moet doen om te balanceren. Het is niet zo dat ik omval, maar ik word bewuster van mijn houding.

Ik moet toegeven dat ik niet echt sport, ja ik fiets op z’n Amsterdams, maar daar blijft het bij. Mijn veelbeloofde rondje hardlopen is dan ook een kwart rondje geworden. Genoeg voor mij om het effect te meten. Ik merk dat ik ook tijdens het rennen opeens moeite moet om overeind te blijven. Het gevolg is dus dat ik mijn spieren extra aanspan. Ik denk dat ik iets vaker zou moeten hardlopen om het effect goed te merken, maar in de tussentijd gebruik ik de Reebok Easytones wel gewoon voor onder mijn skinny jeans. Ach, in combinatie met dat fietsen heb ik straks vast ook een strak kontje.

Naast ermee hardlopen staan ze ook nog eens superleuk onder een skinny

De oproep
ILFN zoekt twee lezers die de Reebok Easytone ook willen uittesten. Probeer ze uit, loop er mee door de stad, ga ermee stappen, ren er 10 km mee, kortom, leef je uit en schrijf er een review over. Je review wordt ook nog eens op I Love Fashion News.com geplaatst. Het enigste wat je hoeft de doen is een mail te sturen naar [email protected]. Je hebt de tijd tot 20 april de tijd om je gegevens achter te laten. Succes.

www.reebok.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties