0

Amsterdam – Kobi Levi liet zijn fantasie los op het ontwerpen van deze aparte hakken. De Israëlische designer komt met een aantal kunstzinnige exemplaren. Een banaan, een eend en zelfs Madonna’s pony tail waren onder andere zijn inspiratiebronnen. Het resultaat mag er wezen. Durf jij ermee te lopen?

Apart kun je ze zeker noemen. En je kunt er ook nog eens écht op lopen. Kobi’s grootste inspiratiebron zijn vogels: “Op een dag zag ik een prachtige vogel en besloot mijn ontwerp erop te inspireren. Maar ik zag erna nog zoveel andere mooie vogels, dat ik niet kon stoppen met ontwerpen.” Zo vind je bijvoorbeeld hakken geïnspireerd op een eend en een toekan (!).

Niet alleen vogels, maar ook voorwerpen, speelgoed (Barbiepoppen) en eten vind je terug in de hakken. Onze favoriet is die van Madonna: Kobi verwerkte de bekende blonde paardenstaart uit haar ‘Blond ambition’-tournee in een pump. Er zit zelfs een bijpassend microfoontje bij.

De bananenpump

De Madonna hakken

Barbie heels

Katapult hakken

Net echt: de kauwgom heels

Levi’s fascinatie voor aparte hakken begon tijdens zijn studie. Zijn eerste ontwerp was een hak geïnspireerd op de ronde vormen van Marilyn Monroe. Hierna ontwierp hij schoenen met bananen, honden, katten en zelfs champignons. What’s next?

www.kobilevidesign.blogspot.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties