0

cindy crawfordAmsterdam – Cindy Crawford wie kent haar niet? Voormalig supermodel, en nog steeds een stijlicoon, is al meer dan 20 jaar een voorbeeld voor miljoenen vrouwen over de hele wereld.  van Haren heeft de primeur en bekroond haar als de ontwerper van het label „5th Avenue“.  De tv spot werd in ‘hoe kan  het ook anders’ New York opgenomen. Deze is in Nederland vanaf 14 september op TV te zien, vanaf dat moment kun je de “Cindy Crawford collection by 5th Avenue“ dan ook in alle Van Haren stores vinden! „Ik hou van schoenen, zoals alle vrouwen”, verklaart Cindy tijdens de shoot. „Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken, mijn eigen collectie schoenen uit te brengen.“

Het Amerikaanse supermodel heeft de 18 modellen voor collectie persoonlijk uitgezocht. Bij van Haren zijn ze verkrijgbaar onder het label “Cindy Crawford collection by 5th Avenue“. De lijn omvat elegante lange laarzen in het bruin, cognac en klassiek zwart, enkellaarsjes en pumps. Alle schoenen zijn gemaakt van gladleder. Wat we deze winter veel gaan zien zijn de high heels pumps, ultralange boot-cuts en overknee laarzen, deze items maken de collectie dan ook helemaal af!
cindy crawfordKun je niet wachten tot 14 september? Kijk dan op www.deichmann.de en bekijk hier de TV spot van Cindy Crawford en van Haren!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties