0

Amsterdam – Over het onderwerp zwangerschap en je haar verven bestaat een discussie. De één zegt dat het helemaal niet erg is en de ander zegt dat het echt niet mag tijdens je zwangerschap. Sommige beweren dat het slecht is voor je kind, maar er zijn ook mensen die zeggen dat je alleen sneller misselijk wordt door de geur van de verf.

Kourtney Kardashian heeft zich blijkbaar niks van de geruchten aangetrokken, want ze heeft haar haar gewoon geverfd tijdens haar tweede zwangerschap. Op haar blog schrijft ze het volgende: ‘I did research about doing anything to the color of my hair while pregnant and followed all of the guidelines from my doctor and took the proper precautions necessary. I highlighted my hair (which is considered the safest form of hair color while pregnant) and NOT to the root, so nothing ever touched my scalp. I also used products that did not contain any ammonia.

Ze beweert dus dat ze alles heeft onderzocht en alle richtlijnen van haar dokter heeft opgevolgd. Ze heeft haar haar gehighlight, dit zou de veiligste vorm van verven zijn, en is niet vanaf de wortel begonnen. Ook heeft ze producten gebruikt die geen ammonia bevatten. Opvallend is dat ze zichzelf verdedigd met een erg uitgebreide uitleg.

Wat nou waar is van alle geruchten over je haar verven tijdens een zwangerschap, wij weten het niet. Één ding is wel zeker, wij zouden het zekere voor het onzekere nemen!

Kourtney met haar nieuwe haarkleur

www.officialkourtneyk.celebuzz.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties