0

Amsterdam – Ali Lohan word vaak bestempeld als ‘het zusje van’. Met een zus, Lindsay Lohan, die vaker in de media verschijnt vanwege haar blunders dan successen kan het ook niet anders.

Nu haalt Ali echter toch een keer zelf de headlines, maar of dat nou zo positief is? Na het tekenen van een modellencontract ziet de zeventien-jarige Ali op recente foto’s namelijk enorm dun uit. De brunette heeft altijd een slank postuur gehad met daar bij behorende rondingen. Maar sinds ze – slechts een paar maanden geleden – een modellencontract heeft getekend vliegen de kilo’s eraf.

In vergelijking met vijf maanden geleden zag het aspirant model er gezond uit, totdat NEXT Model Management aan kwam waaien. Haar vader Michael Lohan vertelde dat hij zich enorm zorgen maakt om zijn jongste dochter, “Het is eng om mijn dochter zo te zien. Ali is altijd dun geweest maar nu ik zie hoeveel ze is afgevallen maak ik me ernstig zorgen.”

Ali heeft deze zomer bij haar oudere zus Lindsay in Los Angeles gewoond, waarmee ze samen naar concerten, bruiloften er tussendoor ook uit eten mee ging. Zou het kunnen dat ze is beïnvloed door Lindsay’s gedrag?

Bekijk hier de foto’s! Wat vind jij van de ‘nieuwe’ Ali Lohan? Vind jij haar te dun?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties