0

Amsterdam – We weten natuurlijk heus wel dat hairextensions niet goed voor ons haar zijn, maar dat het zo schadelijk is… Experts pleiten ervoor om hairextensions te verbieden. De extensions zijn erg slecht voor het haar en kunnen ervoor zorgen dat je haar afbreekt en zelfs kale plekken veroorzaken!

In de afgelopen jaren is de vraag naar extensions met 40 procent gestegen. Dit komt onder andere door de celebs. Je ziet tegenwoordig bijna geen enkele celeb meer zonder extensions. En zoals we allemaal weten, zetten celebrities vaak de trend. Maar pas op, extensions zijn erg slecht voor je lokken.

Er bestaan verschillende methoden om extensions te plaatsen in het haar. Experts willen de manier van het lijmen verbieden. Deze is namelijk het meest schadelijk, het zorgt ervoor dat je haar afbreekt en de kans is groot dat er zelfs kale plekken veroorzaakt kunnen worden.

De manier die wij je aanraden is die van de metalen ringetjes: er wordt een mini ringetje om het haar geplaatst waar de extensions aan worden vastgemaakt. Met deze methode is Victoria Beckham bekend, maar, zoals je kunt zien genoeg andere celebs nog niet… Britney Spears, Nicole Richie en Naomi Campbell: ze zijn allemaal slachtoffer geworden van slecht gezette extensions. Auwie.

Miss Campbells haar ziet er niet best meer uit zonder een pruik.

Je zou het bijna niet geloven, maar dit is echt het haar van Britney Spears.

Bij Nicole Richie valt de schade nog mee als je het vergelijkt met de andere dames, maar nog steeds zonde van haar mooie koppie.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties