0

Amsterdam – Linda Evangelista weigerde altijd om de identiteit van de vader van haar zoontje bekend te maken. Nu is het eindelijk bekend dat de Franse miljardair Francois-Henri Pinault – echtgenoot van Salma Hayek – de vader van Augustin is.

Vorige week was Evangelista te vinden in de rechtbank om tot een afspraak te komen met de Franse welvarende man.  Pinault is – naast echtgenoot van Salma Hayek – een van de meest invloedrijke mannen in de modewereld. Hij gaat over merken als Alexander McQueen, Gucci, Stella McCartney, Balenciaga en Yves Saint Laurent.

Linda met haar zoontje

Augustin is vier jaar oud. Het ligt voor de hand dat het kindje was verwekt in 2006, toen Salma en Francois-Henri nog niet samen waren. In 2009 trouwde het stel op Valentijnsdag, toen hun dochtertje tien maanden oud was.

Het is overigens niet de eerste ouderschap battle waarin Pinault is verwikkeld. In 2009 moest de ‘fashion tycoon’ al eerder bewijzen dat hij niet de vader was van de dochter van Frans Kamerlid Rachida Dati.

Salma Hayek met haar man Francois-Henri Pinault

Klaarblijkelijk heeft Pinault niet alleen de reputatie van invloedrijke man in de modewereld, maar ook van een echte womanizer.

Hoe denk jij over deze zaak? Laat je reactie achter!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties