0

Amsterdam – Dat Tyra Banks ontzettend onvoorspelbaar is, hebben we de afgelopen tijd kunnen merken. Zo besloot ze plotseling naar Harvard te gaan om door te studeren en ontsloeg ze van de één op andere dag de voltallige jury van haar populaire programma ‘America’s Next Top Model’.

Ook nu komt Tyra weer met een opzienbarende actie. Tyra neemt binnenkort haar intrek in een kantorencomplex in Manhattan van maar liefst bijna 2800 vierkante meter. Het immense kantorencomplex ligt op Avenue D in hartje Manhattan in New York. In dit complex komt niet alleen haar kantoor, maar ook Tyra’s ‘Girls Club’ te zitten. Deze club heet officieel de ‘Tyra Banks TZONE at the Lower Eastside Girls Club’.

Met deze club wil ze jongere vrouwen hun krachten laten inzien en ze doen beseffen dat zij prima overeind kunnen blijven staan als ondernemers in de keiharde zakenwereld, net als de leading lady zelf natuurlijk. De meisjes kunnen Tyra dan ook elke dag zien terwijl zij hard aan het werk is in haar eigen kantoor. Hierbij wil Tyra niet dat de meisjes gaan gillen als ze haar zien, zoals dat in ‘America’s Next Top Model’ wel het geval is, maar dat zij haar nauwelijks opmerken.

De ruim 2800 vierkante meter van het pand is misschien een beetje veel voor een ‘Girls Club’ en Tyra’s kantoor, maar daar heeft Tyra ook een oplossing voor. Waarom vul je de ruimte namelijk niet op met een ‘wellness centre’, een planetarium, een studio en een bakkerij? Dat is dan ook precies wat Tyra gaat doen! Een beetje overdreven als je het ons vraagt. Een vertegenwoordiger van Tyra beweert dat zij maar 185 vierkante meter van het complex zal innemen en dat haar eigen kantoor maar een klein kantoortje is, in de TZONE waar haar ‘Girls Club’ ook zit.

Tyra Banks met haar Harvard diploma

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties