0

Amsterdam – Modellen; is er iets wat ze niet kunnen? Naast het lopen in shows over de hele wereld, in internationale modebladen staan en een belachelijk goed figuur behouden. Het is dus niet raar voor een model om in korte tijd weer in shape te raken na een zwangerschap.

Maar het tweeëndertigjarige model  Anna Freemantle kreeg haar modellenfiguurtje wel erg snel terug. Nog geen twee weken na bevallen te zijn van haar tweede zoontje Leo stond het topmodel van

1.80m al weer voor de camera, ready to go.

Anna meldde dat ze altijd al een actief persoon is geweest en dat ze niet kon wachten om weer aan de slag te gaan. Zo werd het model gescout door internationaal modellenbureau Model 1, die de carrières van onder andere Yasmin Le Bon, Linda Evangelista en  Agyness Deyn runt. Zo heeft het model gewerkt voor grote namen als: Louis Vuitton, Versace en Valentino. Daarnaast heeft ze in shows over de hele wereld gelopen en gestaan in de grote bladen als Elle en Vogue.

Anna net voordat ze de catwalk op moet; nog geen twee weken na haar bevalling!

Zelfs na de geboorte van haar eerste zoontje, Max, ging ze weer direct aan het werk. Zo vertelde ze: “Na de geboorte van mijn eerste zoon realiseerde ik mij dat ik niet hoef te kiezen tussen moederschap en modellenwerk.  Ik houd van mijn kinderen maar denk dat het saai zou worden als ik zou stoppen met werken.”

Zoek het verschil: het topmodel 5 maanden zwanger

En voor de zwangerschap

En wat de stretch marks betreft? Goede genen noemt ze het, en een beetje Bio Oil.

Wat vind jij van Anna‘s enorm snelle “recovery“?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties