0

Amsterdam – Kun jij ook niet zonder jouw skinny jeans? Draag voortaan op advies van ons iets minder deze geliefde spijkerbroek. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat het dragen leidt tot een zenuwaandoening in je benen.

Wat?! Ja, Dr. Kare Boyle kwam met dit nieuws naar buiten. We wisten natuurlijk wel dat zo’n strakke broek om je benen niet goed is, maar dat het daadwerkelijk schade aanricht is toch wel shocking. Een skinny kan namelijk voor een zenuwaandoending zorgen en daarbij krijg je symptomen als gevoelloze, tintelende en pijnlijke benen. Dit wordt nog erger als je er een paar high heels onder draagt. Je bekken kantelen daar namelijk door en zorgt ervoor dat de druk op de zenuwen nog groter wordt. Hiermee vererger je het dus alleen maar nog meer.

Als oplossing wordt dan gegegeven om de jeans iets wijder te kopen of een jegging te dragen. Deze zijn namelijk soepeler qua stof en knellen dus minder. Toch hoeven we niet angstig te worden. Een andere dokter genaamd Robert Rhee vertelt dat we gewoon een skinny kunnen dragen. Wanneer je de symptomen voelt, is het een waarschuwing en moet je gelijk stoppen met het dragen ervan.

Wat gaan jullie doen? Blijven jullie skinny’s dragen of gaan jullie voor losse en wijde broeken?

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties