0

Amsterdam -  Deze maand publiceert het Amerikaanse magazine FHM de top 100 meest sexy vrouwen ter wereld. Heel verrassend: het androgene model Andrej Pejic staat op nummer 98.

Op de lijst komen aantrekkelijke modellen, actrices en zangeressen voor. Andrej verslaat Lady Gaga en Victoria’s Secret model Izabel Goulart. Wij vragen ons af hoe de twee vrouwen zich moeten voelen dat ze verslagen zijn door een man… FHM heeft het androgene model gelijk uit de lijst gehaald en haar verontschuldigingen aangeboden. Het magazine heeft verantwoordelijken gesproken en stappen ondernomen zodat een dergelijke situatie nooit meer voorkomt.

Het androgyne model

De Servische Pejic vindt het geen probleem om als androgeen door het leven te gaan. Hij heeft geen plannen om zich te laten transformeren tot vrouw. Het model heeft zijn bekendheid vooral te danken aan zijn vrouwelijke looks. Andrej loopt shows voor zowel vrouwen- als mannenkleding. Merken waarvoor Andrej onder andere werkt zijn Jean Paul Gaultier, Paul Smith, Givenchy en Marc Jacobs.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties