0

Amsterdam – De creative director van Alexander McQueen, Sarah Burton, heeft gelogen tegen Anna Wintour. Toch is het maar een leugentje om bestwil geweest.

Wanneer Anna Wintour vroeg of zij de jurk van prinses Kate Middleton had ontworpen, zei ze keihard NEE. Vervolgens heeft de hoofdredacteur tegen iedereen lopen verkondigen dat Sarah Burton niet de ontwerpster van Kate’s jurk was. Iedereen was dus gericht op alle andere ontwerpers behalve de opvolgster van Alexander McQueen. Sarah is Anna hier dan ook heel erg dankbaar voor.

Verder werd er nog onthuld dat de trouwjurken uit de herfst/winter collectie 2011 van Alexander McQueen met voorbedachte rade werden gemaakt. Zo was het niet verdacht dat er veel witte stof aan het bedrijf geleverd werd. Wat een slimme vrouw toch die Sarah!

Vinden jullie ook niet dat Sarah Burton en Anna Wintour een warm plekje in het hart van het Engelse koninklijke huis mogen krijgen? Nog even kijken hoe de jurk van Kate Middleton eruit ziet, bekijk de foto en video hieronder.

De jurk die Sarah Burton ontwierp

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.alexandermcqueen.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties