0

Amsterdam – Janet Jackson trad vorig jaar in de voetsporen van legendes als Liza Minelli, Diana Ross en Sophia Loren toen ze het gezicht werd van Blackglama. Ze droeg hun bont niet alleen in de reclamecampagne, maar ontwierp zelfs een aantal items voor het Amerikaanse bontmerk.

PETA had haar nog zo opgeroepen om het dragen van bont af te zweren, maar ze trok zich niks van hen aan want ook dit jaar prijkt ze in reclamecampagnes van Blackglama. En dat zal ze weten ook. Niet voor niets heeft ze dit jaar de eerste echte ‘gierigheid’ award van PETA gewonnen, namelijk The Grinch Award.

En daarmee was de kous niet af voor de belangenorganisatie tegen bont. Met een official statement maken ze nogmaals duidelijk wat ze vinden van Miss Jackson.

“Toen Janet Jackson zo voor schut stond tijdens de achttiende Superbowl, was de huid die ze toen liet zien aan miljoenen kijkers tenminste van haarzelf. Dat is absoluut niet het geval met de huiden die ze het liefst draagt, die zijn net zo dood als haar carriere.”

Zou Janet gewoon maling hebben aan het dragen van bont of denk je dat ze de centjes die ze ermee verdient erg hard nodig heeft?

De tekst op de foto is behoorlijk lachwekkend

www.blackglama.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties