0

Amsterdam – De organisatie One Million Moms heeft laten weten dat ze niet blij zijn met de april catalogus van Urban Outfitters. Hierin staan namelijk twee zoenende meiden in.

One Million Moms zorgt ervoor dat moeders hun dochters kunnen beschermen. Alles wat onverantwoord is in de media, laten ze gelijk weten. De enigzins sexy foto is volgens hen dus onverantwoord. Jonge meisjes kopen namelijk veel bij Urban Outfitters en krijgen hierdoor een verkeerd beeld van de samenleving. Als oproep geven ze door, dat iedereen de catalogus moet verbranden, zich moeten uitschrijven op de nieuwsbrief en hun walging moeten laten blijken.

Het lijkt er wat ons betreft een beetje op dat One Million Moms anti-gay is, want zouden ze hetzelfde hebben gezegd als een jongen en een meisje aan het zoenen waren? Dan moet je net Urban Outfitters hebben, zij komen juist op voor gays en lesbiennes. Ze hebben in het verleden wel t-shirts waarmee ze het homohuwelijk wilden stimuleren uit de collectie gehaald, maar we hopen dat ze hun standpunt vasthouden!

Wat vinden jullie van de foto?

Vinden jullie de foto schokkend?

www.urbanoutfitters.co.uk

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties