0

Amsterdam – Waren wij vroeger als zevenjarige al blij met een barbie, tegenwoordig zijn de cadeautjes iets extremer. In Engeland gaf een moeder aan haar dochtertje van zeven een voucher ter waarde van 7000 pond voor een liposuctie!

Dochtertje Poppy Burge ontving al eerder een ongepast cadeau voor haar verjaardag: een borstvergroting. Afgelopen kerst gaf haar moeder, de 51-jarige plastisch chirurg Sara Burge, haar dochter een liposuctie cadeau. Dit zou nog wel eens handig zijn, was haar reden.

“Er is niks mis met het cadeau”, zegt Sara, die bekend staat als de Human Barbie. “Ze vraagt constant om plastisch chirurgie. Ze wil er goed uitzien en een liposuctie komt altijd goed van pas. Ik zie deze vouchers als een investering in haar toekomst, zoals geld sparen voor haar studie.”

Miss Burge, die voor zichzelf al meer dan 500.000 pond uitgaf aan behandelingen, is vastberaden om haar dochter te transformeren in een echt glamour model.

Volgens haar moeder kan Poppy op haar zestiende bepalen of ze de voucher voor de borstvergroting gebruikt of niet. Het cadeau was onderdeel van een ‘exotic pamper party‘ die 12.000 pond kostte. Op dit feestje hadden Poppy en zeven vrienden manicures, pedicures en make-overs. Ze verkleedden zich en plaatsten neptattoo’s, dronken nep champagne en aten van een desginer cake. Naast de voucher gaf Sara meer dan 1000 pond uit aan cadeaus.

We zijn benieuwd wat Poppy op haar achtste verjaardag gaat krijgen!

The Human Barbie met dochter Poppy

(Beeld: www.dailymail.co.uk)

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties