0

Amsterdam – De succesvolle actrice Mary-Kate Olsen is al jaren niet meer in films te zien, maar komt vooral in het nieuws wat betreft haar eigen kledingkeuzes en haar kledingmerk The Row. Onlangs sleepte ze samen met tweelingzus Ashley een award voor ‘Womenswear Designer of the Year’ in de wacht met dit merk.

Überfashionista Mary-Kate komt nu alleen op een andere manier in het nieuws.. De 26-jarige actrice en fashiondesigner heeft tegenwoordig namelijk een relatie met een oudere man. Deze man, Olivier, is 42 jaar oud en heeft zelfs een dochter van 14. Verder is hij niet zomaar iemand, hij is namelijk de halfbroer van de oud-president van Frankrijk; Nicolas Sarkozy!

Mary-Kate werd met haar nieuwe vlam en zijn dochter gespot tijdens een wandeling in New York. Een knus onderonsje was het niet te noemen, want Mary-Kate gunde haar vriend en ‘stiefdochter’ geen blik waardig! De actrice was te druk aan het praten aan de telefoon en rookte er daarnaast rustig op los. De relatie van Mary-Kate en Olivier is op zich al opmerkelijk te noemen, maar Mary-Kate geeft haar ‘stiefdochter’ niet bepaald een goed voorbeeld met al dat roken in haar bijzijn!

Benieuwd naar de foto’s? Kijk hier!

 

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties