0

Amsterdam – Ieder meisje droomt er wel van om mee te doen aan een miss verkiezingen. Toch is er in Amerika elke keer weer wat aan de hand. Vorige keer was het Jenna Talackova die niet mee mocht doen omdat ze een transgender is en dit keer stapt Miss Pennsylvania uit de organisatie omdat ze zich gemanipuleerd voelt.

Afgelopen weekend was de finale en Miss Rhode Island Olivia Culpo werd gekroond tot Miss USA. Twee dagen daarna maakte Miss Pennsylvania Sheena Monnin bekend dat ze haar kroontje heeft opgeven. Ze kwam namelijk tot een schokkende ontdekking en stapt na tien jaar uit de verkiezingen.

Tijdens de verkiezingen vond ze namelijk een boekje waar vijf namen van kandidaten in stonden die belangrijk waren voor de wedstrijd. Al deze vijf namen haalde de top zestien en Sheena werd daar erg pissig over. Op haar Facebook plaatste ze dat de Miss Universe Organization fraude pleegt, niet verantwoordelijk is, geen gevoel voor normen en waarden heeft en goedkoop is. Zo, dat is een duidelijkere boodschap.

Sheena is zwaar teleurgesteld omdat ze dacht altijd dat de verkiezingen eerlijk waren. Het blijkt allemaal een leugen hierom wil ze er niet meer aan mee doen. Eén ding kunnen wij wel zeggen, er is de laatste tijd geen goede publiciteit voor de Miss Universe Organization

Geven jullie Sheena Monnin gelijk of wisten jullie dit allang van miss verkiezingen?

Benieuwd hoe Sheena eruit ziet, bekijk de video dan hieronder.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties