0

Amsterdam – Op de catwalk werd de trend al volop gespot: kleur! Onder andere Jason Wu’s collectie, naast die van vele anderen, was geïnspireerd op de color block trend.

Make-up mag dan niet achterblijven en veel vrouwen stiften hun lippen daarom ook in felle kleurtjes, ondanks het feit dat lipstick steeds duurder wordt.

Veel vrouwen gaan deze zomer voor een opvallende kleur zoals fel rood, koraalen levendig roze. Make-up merken springen daarop in en brengen steeds vaker gewaagde kleuren uit voor gewaagde prijzen. Een lippenstift van de beautylijn van Tom Ford kost tegenwoordig bijvoorbeeld 37 euro, terwijl de prijs in 2010 nog 34 euro was.

Cosmeticamerk Bobbi Brown is de pioneer van de nude look, maar heeft onlangs toch een collectie Neons and Nudes gelanceerd. De Atomic Orange lippenstift was direct uitverkocht, ondanks de prijsstijging van 4,5 procent die het merk invoerde.

Vrouwen blijken meer geld uit te geven aan lippenstift. Alicia Sontag, marketing vice president bij Bobbi Brown Cosmetica, legt uit: “Vrouwen zijn minder prijsgevoelig met lippenstift, omdat ze dit product maar eens in de drie tot zes maanden kopen”

Bobbi Brown neon and nude collectie

www.bobbibrowncosmetics.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties