0

Amsterdam – Het wordt steeds gekker in de modewereld. Modellen worden steeds dunner en stellen vaak hele hoge eisen aan hun lichaam om te kunnen voldoen aan het size zero effect.

Opkomend model Nicole Silva vond dat ze met haar kleine maat nog steeds niet dun genoeg was en zocht hulp voor haar ‘tekortkomingen’. Het 27 jarige model sport bijna dagelijks, maar vond nog steeds dat haar dijen te groot en te breed waren. Daarom besloot ze om liposuctie te ondergaan.

Aan de Today Show vertelde ze: “Ik hou van mijn lichaam en zit lekker in mijn vel, maar ben ook van mening dat we moeder natuur best een handje mogen helpen. Ik vind het niet raar dat ik wat verbetering wil voor bepaalde delen. Ik word nu eenmaal ouder en de druk om jong eruit te zien is groot. Een jong meisje kan zo mijn baan over nemen, dus ik heb er veel voor over om er jong uit te zien.”

Het model weegt slechts 58 kilo met een lengte van zo’n 1.78 meter, maar toch verteld haar dokter dat veel van zijn patiënten met dezelfde bouw kiezen voor dergelijke ingrepen.

Wij vinden het echt ver gaan dat een vrouw met een prachtig lichaam zich wendt tot plastische chirurgie. Wat vind jij van de keuze van Nicola?

Op de Today Show zien we hoe Nicola wordt voorbereid op de operatie.

Nicola in het dagelijkse leven. Niets mis mee denken wij dan! Zonde van zo'n mooie meid.

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties