0

Amsterdam – Soms kom je op internet de meest prachtige items tegen, die niet eens zo duur zijn. Maar af en toe vind je ook de lelijkste producten, waar wel een heel groot prijskaartje aan hangt.

Zo staan er op Ebay de nieuwe Nike’s Foamposite Galaxy sneakers. Ondanks dat het ontwerp niet echt aantrekkelijk is, blijft Nike wel een grote naam. En dat betekent dat je wel heel diep in de buidel moet tasten voor dit paar: ze zijn namelijk te koop voor maar liefst 70.000 dollar.

Mensen willen altijd wel nieuwe Nike schoenen, maar waarom zijn ze dan zo duur? Dat heeft een reden. Een paar dagen geleden maakt Nike bekend dat ze de Galaxy niet zullen verkopen in hun online store, wegens extreem beperkte hoeveelheden. En mensen betalen meer voor exclusieve items!

Is het gek dat mensen er alles aan doen om deze lelijke sneakers te bemachtigen? Misschien wel. Maar het lijkt elke keer te gebeuren als er nieuwe items van Nike uitkomen. Het gaat dan ook meer om het bezit en de waarde van zo’n populair item, dan het werkelijk dragen.

En dat allemaal voor een paar sneakers. Snap jij deze populariteit?

De nieuwe Foamposite Galaxy sneakers van Nike

www.nike.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties