0

Amsterdam – Het leven van Lady Gaga is niet makkelijk. Alleen al de outfits die ze draagt, kosten zo veel werk dat die bijna hun eigen assistent verdienen. Dus als je in dienst bent om Lady Gaga te ondersteunen, kun je bijna wel verwachten dat het een 24/7 job is.

De voormalige assistent van Gaga, de 41-jarige Jennifer O’Neill, klaagt de zangeres aan omdat ze volgens haar nog heel veel ‘overuren’ krijgt uitbetaald. Ze ontving al een salaris van $ 75.000 per jaar, maar wil daar nu voor de dertien maanden die ze er gewerkt heeft nog $ 380.000 bij krijgen.

Jennifer O’Neill moest 24 uur per dag beschikbaar zijn voor de popdiva om te checken of de handdoek voor na het douchen schoon was, ze diende als ‘persoonlijk’  alarm om ervoor te zorgen dat Gaga altijd op tijd zou zijn en moest ze regelen dat de juiste outfits ten alle tijden beschikbaar waren.

Het leven van een celebrity assistent gaat niet over rozen. Maar vinden jullie ook niet dat Jennifer O’Neill had kunnen weten dat het zo zou uitpakken?

Lady Gaga op de cover van de Duitse Glamour

www.ladygaga.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties