0

Amsterdam – We zijn allemaal in spanning om goede beelden van de trouwjurken van Kim Kardashian te zien, maar nu stootten we op zelfs nog interessantere nieuwtjes. Kim heeft naar schatting namelijk maar liefst $17.000.000 binnengehaald met haar bruiloft!

Het pasgetrouwde stel verkocht de fotorechten van de bruiloft aan US People Magazine voor $2.4 miljoen, echter kwam het grootste bedrag binnen via de vier uur durende TV special die op E! Network zal worden uitgezonden in oktober.

Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event” verwacht inkomsten van maar liefst $15 miljoen, die zullen gaan naar de familie Kardashian en producent Ryan Seacrest. Het stel krijgt $300.000 voor hun exclusieve aankondiging van de verloving in People Magazine en $100.000 voor de rechten van de bridal shower van het Britse OK! Magazine.

Experts zoals celeb evenementenplanner Tony Schubert zeggen dat de bruiloft zelf waarschijnlijk zo goed als niets heeft gekost, met veel gesponsorde producten en diensten in ruil voor publiciteit. De drie jurken van Kim, die $20.000 elk kosten, zijn aan haar gegeven door Vera Wang. Kim had er één voor de ceremonie en twee voor in de avond.

Perrier doneerde champagne ter waarde van $400.000 en een exclusieve bakker in L.A. sponsorde een bruidstaart van 10 lagen, die de Kardashian’s normaal $15.000 zou kosten. Verder werden er gratis haar en make-up gedaan voor de bruid ter waarde van $150.000, voor haar foto’s.

Ook werd er $3 miljoen in sieraden van Lorraine Schwartz flink afgeprijsd en was de vrijgezellenavond van $50.000 gesponsord door Tao in Las Vegas.

Kim met haar hubby Kris

Het zal helaas nog even wachten zijn op de foto’s! Vinden jullie het logisch dat Kim zoveel gesponsord krijgt?

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties