0

Amsterdam – Als het hoofd van verschillende mode-imperia is het niet anders dan logisch dan Karl Lagerfeld’s leven niet bepaald doorsnee is. Maar uit een interview met Harper’s Bazaar blijkt dat hij er wel een heel bijzondere lifestyle op na houdt.

Karl draagt het liefst een lang wit shirt die speciaal voor hem wordt gemaakt naar model van een zeventiende eeuws nachtshirt die hij ooit zag in het Victoria & Albert Museum in Londen.

Der Kaiser is daarnaast wel een beetje té dol op wassen. Zo laat hij elke dag zijn dekbed, badjas en nachthemd schoon klaarleggen. Ook doet hij een spulletje in het water waarin hij baddert, dat het water verzacht. En dan niet een dopje maar gewoon de halve fles.

Tot slot bestaat Karl zijn ontbijt uit twee proteineshakes, met chocoladesmaak maar dan zonder suiker, die speciaal voor hem zijn gemaakt door zijn dokter. Daarbij eet hij gestoomde appels. Heel gezond allemaal misschien, maar tussen de middag eet hij niks. Karl drinkt nooit warme drankjes, maar leeft op Coca-Cola Light. Als hij ‘s nachts wakker wordt en niet kan slapen, dan drinkt hij een colaatje.

Wat vind jij van Karl’s lifestyle?

Hiervan heeft hij vast een voorraad voor het leven

www.karl.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties