0

Amsterdam – Een paar uur geleden bekende Kanye West dat zijn nieuwe kledinglijn helemaal niet DW heet. De initialen, die van zijn overleden moeder zijn, had hij op de uitnodigingen van zijn modeshow gezet om een hommage aan haar te geven.

Het DW-twitteraccount is dus niet echt en Kanye zal daar dus niks op plaatsen. Maar dat is niet het enige waar over hij over twitterde in zijn wel zeven uur durende twitteruitbarsting.

Hij vertelt namelijk ook over de mogelijkheden die hij heeft gehad op designgebied, maar ook alle dingen die hem tegengehouden hebben. Zo had hij bij Versace kunnen werken maar kon hij dat niet accepteren omdat hij een tweejarig contract had bij LV.

Daarnaast heeft hij het over zijn stage bij Fendi, maar zegt hij dat hij daar ook vier maanden heeft gewerkt om ideeën te geven voor hun mannencollectie. Ook bekent hij bij Guiseppe Zanotti les te hebben gehad in het maken van damesschoenen.

Omdat hij zo vol zit met ideeën en verschillende keren is tegengehouden, heeft hij besloten een eigen bedrijf op te starten genaamd Donda. Hij wil daarmee creatieve breinen samenbrengen om samen de wereld een betere en vooral mooiere plek te maken. Voel jij je geroepen? Neem dan contact met Kanye op via [email protected]

Bekijk hieronder de eerste collectie van Kanye West!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.kanyewest.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties