0

Amsterdam – De dochter van filmregisseur Clint Eastwood, genaamd Francesca Eastwood, gaat wel heel ver om kunst te produceren. Samen met haar photographer boyfriend heeft ze een Birkin bag ter waarde van maar liefst $ 100,000 expres kapot gemaakt.

Dit heeft het duo gedaan door de rode krokodillen leren tas in de brand te steken, om er vervolgens met de kettingzaag doorheen te gaan. Hiervan hebben ze foto’s gemaakt omdat het een kunstzinnge actie zou zijn. De familie Eastwood heeft een reality serie op de zender E! waar duidelijk te zien is dat mama Eastwood vindt dat haar dochter geen idee heeft wat dingen waard zijn.

Ook kijkers van de show zijn ontzet. “Some of us actually have to work and live check 2 check, spoiled rotten b***h to burn 100k bag“, was één van de reacties. Anderen zijn boos omdat er ook wat anders met de tas gedaan had kunnen worden: “Wow…. The $100k wasted on this pointless shoot could of been used to benefit a number of charities or ppl in real need. Just crazy.”

Francesca is niet zo verbaasd over de boze reacties, waar ook doodsbedreigingen tussen zitten, en reageert enkel door te zeggen dat mensen niet begrijpen wat kunst is. Wat vinden jullie? Klik hier om de foto’s van de actie te bekijken.

www.tylershields.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties