0

Amsterdam – Natuurlijk wil jij een goed figuurtje hebben komende zomer. Natuurlijk wil jij in die ene jeans passen van twee jaar geleden. En natuurlijk wil jij het liefst geen cellulite hebben. Maar sommige mensen gaan wel erg ver om een mooi lijntje te hebben.

In Engeland kun je nu het Ketogenic Enteral Nutrition dieet volgen. Dit houdt in dat je voor tien dagen lang niks eet, maar enkel vloeibare voedingsstoffen via je neus binnen krijgt. Het pompje en zakje neem je mee in een tas of rugzak en kan je ‘s avonds naast je bed aan een speciaal rek hangen zoals ze dat ook in het ziekenhuis doen. Voor een uur per dag mag je jezelf loskoppelen van de voeding, bijvoorbeeld bij het douchen.

Het schijnt dat je geen honger krijgt bij het zogenaamde KEN-dieet. Je lichaam raakt in een zogenaamde ‘gecontroleerde uithongering’. Hierdoor zal je het gebruik moeten maken van eigen krachten om energie te krijgen waardoor je lichaamsvet verbrand. In tien dagen gaat er 10 procent van je gewicht af.

Dingen als water, thee, koffie (zonder melk, suiker of zoetjes) en kruidenthee drinken mag nog net wel. Thank god! Wat vinden jullie van het dieet? Wij krijgen liever een goed figuurtje met behulp van Stepaday of Willeke Zorg Workout Club!

Tamar's gezonde ontbijtje bij haar Stepaday dieet!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties