0

Amsterdam – Dat celebs en designers rare rituelen hebben, dat weten we. Alleen Peter Dundas, de designer van Emilio Pucci, slaat op dit moment alles. Hij reist namelijk dagelijks met het vliegtuig.

Op zich is het niet erg, als je dagelijks overal ter wereld heen moet reizen. Alleen toen Harper’s Bazaar 24 uur met Peter op stap ging, kwamen ze achter een schokkend feit. Hij woont in Parijs maar zijn kantoor bevindt zich in Florence en dat betekent dat hij dagelijks het vliegtuig pakt. Waar anderen anderhalf uur in de trein of auto zitten, zit hij in het vliegtuig. In een week vliegt hij vier à vijf keer en hij is niet anders gewend.

Hij zit natuurlijk niet stil en heeft daarom altijd zijn tekenpen bij zich. Hij schetst op alles wat hij tegen komt. Voorheen had hij een klein schetsboekje maar die is hij kwijt geraakt. Een grotere nachtmerrie had hij niet mee kunnen maken. Als gevolg is zijn tas loodzwaar door alle schetsen die erin zitten op verschillende materialen.

Harper’s Bazaar kwam ook nog andere leuke feitjes. Zo slaapt hij altijd naakt, eet hij 330 dagen per jaar ijs, heeft een labrador die Hannibal heet en verzamelt hij insecten.

Wat vinden jullie nu eigenlijk van het reisgedrag van Peter Dundas?

Peter Dundas op één van zijn vele dakterrassen

www.emiliopucci.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties