0

Amsterdam – Een paar minuten shinen op de rode loper zou voor een celeb een flinke duit moeten kosten. De jurk, de sieraden, de stylist, een kapper en een visagist zijn tenminste nodig om een geschikte look te creëren.

Maar komen de kosten van het evenement uit de portemonnee van de celebs zelf? Dacht het niet! Negen van de tien keer hoeven ze nog geen euro of dollar uit te geven!

Om hun vuile werkjes op te knappen hebben de A-list sterren stylisten in dienst. Zij moeten ervoor zorgen dat de celeb een gratis jurk krijgt opgestuurd en het liefst nog wat sieraden van Boucheron of een ander luxe merk mag lenen.

Als de stylisten niet betaald worden door het productiebedrijf van de laatste film of laatste cd van de ster, dan kunnen ze meestal wel vergeten dat ze het van de celeb zelf krijgen. Zij zien de styling als een vriendendienst en geven er in ruil wat exposure terug aan mensen als Rachel Zoe.

Zelfs de kappers- of visagiekosten verhalen de sterren meestal ergens anders! Hoe bedoel je, sterallures?

De jurk die Charlize hier draagt bij de Golden Globes kreeg ze gratis van Dior. Ook haar make-up en tasje waren op de rekening van het modehuis. De sieraden en diadeem van Cartier had ze geleend. Haar kapsel werd vergoed door Paramount Pictures en de schoenen kreeg van van Givenchy. Totale waarde van haar look: $8,079,905. Charlize Theron betaalde geen cent!

(Beeld: Brunopress)

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties