0

Amsterdam – Je bruiloft moet de mooiste dag van je leven zijn. En dan moet je wel uitpakken natuurlijk! Op deze dag wil je er op je allerbest uitzien en elke bruid wil dat alle ogen op haar zijn gericht als ze down the aisle loopt.

Dat moet ook de Italiaanse bruid Elena De Angelis hebben gedacht. Met een mooie jurk zou dat natuurlijk al kunnen, maar deze bruid pakt het iets anders aan. Voor haar jurk wilde zij een sleep van maar liefst bijna 3500 meter! Voor de sleep heeft de ontwerper, Gianni Molaro, zo’n 3000 meter aan tulle en bijna 10.000 (!) meter aan zijde gebruikt. Naaisters hebben maanden aan de sleep moeten werken.

Met twee schattige bruidsmeisjes die de sleep optillen, redde deze bruid het natuurlijk ook niet. Bij haar kwamen daar ruim 600 vrijwilligers aan te pas! Toch niet meer zo intiem, een bruiloft waarbij 600 mensen jou op de voet moeten volgen. De bruid mag haar bijzondere creatie na haar bruiloft in september nog eens dragen, namelijk naar de opening van nieuwe design studio van de ontwerper in Rome.

Deze bruid heeft op haar grote dag ook nog eens een wereldrecord gevestigd, met de langste sleep ooit.

Benieuwd naar deze enorme sleep? Bekijk hier de foto’s!

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties