0

Amsterdam – De Engelse Louise Henson was zo dol op Cheryl Cole dat ze had besloten haar lokken in dezelfde kleur als de zangeres te verven. Dat het 22-jarige meisje de haarkleuring van Garnier niet eerst heeft getest op haar huid, is haar duur komen te staan.

Twee uur nadat de haarkleuring uitgespoeld was, begon haar gezicht op te zwellen en kreeg ze een kriebelend gevoel op haar hoofd. De allergische reactie nam zulke erge proporties aan dat ze door een vriend met spoed naar een ziekenhuis moest worden gebracht. Daar vertelden dokters haar dat ze waarschijnlijk nooit meer haar haren zou kunnen verven.

Louise Henson heeft een week lang met een gezwollen gezicht rondgelopen en haar lokken zijn zo dun geworden dat ze met borstelen en wassen in bosjes uitvallen.

“Als ik naar foto’s van Cheryl Cole kijk, denk ik alleen maar terug aan het incident. Ik ben gedwongen om fan te worden van iemand anders. Ik vind Rihanna leuk en haar coupes ook, maar ik zal dus nooit mijn haar zoals dat van haar kunnen doen! Dat doet mij het meeste pijn na deze gebeurtenis.”

Nu blijkt maar weer eens hoe belangrijk het is om haarverf eerst even te testen voordat je het in je haren aanbrengt.

Bekijk foto’s van de allergische reactie hier!

Cheryl kleurt haar eigen lokken het liefst met L'Oréal

www.cherylcole.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties