0

Amsterdam – Het is vandaag weer het begin van de week en dat betekent een nieuwe winactie. Deze keer hebben we er echt eentje die jullie vast allemaal wel zouden willen winnen!

Je maakt kans op beauty treatments van Charley Huf – Face and Body Rejuvenation ter waarde van €  150,- waaronder een rug massage, the Sundari Facial en een bindweefsel massage.

Bij de rug massage wordt warme olie gebruikt, een verwarmde stoel en er zijn warme handdoeken. En bij de bindweefselmassage krijg je te maken met een massage techniek om afvalstoffen, vet ophoping, en verkleving te verwijderen. Het is ook bedoeld tegen lijntjes, vochtoploping, plooien, littekens en goed voor de doorbloeding. Tijdens de facial wordt er gebruik gemaakt van allerlei fantastische en rustgevende producten.

Deze winactie is toch bijna te mooi om waar te zijn? Wie wil dat nou niet, zo een heerlijke verwen dag zodat je helemaal tot rust kan komen? Gelukkig mogen we deze prijs echt weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen is naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Charley Huf – Face and Body Rejuvenationen vergeet niet hun Facebook-pagina te liken.

Deze winactie actie loopt tot 23 april 2012.

(Tekst: Melanie Karolewski)
Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties