0

Amsterdam – Het weer zit ons niet echt mee en dat zat het de afgelopen zomers ook niet. Dit betekent dat we lekker het zonnetje op moeten gaan zoeken en dat kan natuurlijk niet zonder fashionable travelset. Drie beautycases van DKNY, wie wilt dat nou niet?!

Perfectly Basics is een webshop voor mannen en vrouwen. Hier zijn de luxe basic producten te vinden, die elke vrouw of man in de kast hoort te hebben. Denk bijvoorbeeld aan mooi Filippa K shirt en daarbij een donkerblauwe jeans van Citizens of Humanity. Maar er zijn niet alleen maar basics te vinden, ook leuke tops, jurkjes en broeken voor een feestje kun je hier scoren. Een groot gedeelte van de items zijn in kleuren jij met je hele garderobe kunt combineren. Wat denk je van beige, wit, zwart, grijs en bruin afgemaakt met hippe accentkleuren? Om je outfit compleet te maken verkopen ze ook mooie designer tassen.

Wil jij kans maken op deze fantastische travelset ter waarde van 110 euro? Het enige wat je hoeft te doen is naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Perfectly Basics en vergeet niet hun Facebook-pagina te liken.

De actie loopt tot en met 1 mei 2012.

www.perfectlybasics.nl

(Vormgeving: Gail Bakker)

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties