0

Amsterdam – Naast alle fashionable items die je hebt, horen er ook goede basic items in je kast thuis. Deze kunnen jarenlang mee en zijn altijd overal mee te combineren. Het label Agna K heeft daarvoor de perfecte collectie.

Bij Agna K bestaan de items uit eenvoud met een scherp oog voor detail en de juiste pasvorm. De materialen die ervoor worden gebruikt zijn natuurlijk en van hoge kwaliteit. In de collectie vind je dan ook veel tops, jasjes en jurkjes die je voor elke gelegenheid kunt dragen. Door de pasvorm of kleine prints op items zijn de items nooit saai.

De lijn is ook zeer exclusief en daarom worden er per item maar 100 stuks verkocht. Zo zal je niet snel iemand in hetzelfde rondlopen. Gekleed in Agna K loop je er gewoon op en top fashionable bij. Wij mogen dan ook gewoon een shoptegoed aan jullie weggeven.

Om dit shoptegoed t.w.v € 100,- te winnen moet je naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Agna K en vergeet niet de Facebook-pagina van Agna K te liken.

De winactie loopt tot 19 mei 2012.

www.agnak.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties