0

Amsterdam – Alles wat met fashion te maken heeft, moet niet vanzelfsprekend zijn. Elk top, jasje of jurkje moet speciaal zijn en anders moet er wel een goed verhaal achter zitten.  Bij Nola.Nova ben je dan op het juiste adres.

Nola.Nova wordt gerund door de twee zusjes Angelique en Marjolein. Samen verkopen ze tops met stoere prints en sweaters. Alle items hebben een eigen verhaal of een positieve boodschap. Om tot een super collectie te komen zijn ze continue opzoek naar inspirerende beelden, muziek en voorwerpen. Wanneer ze dit hebben, zorgen ze ervoor dat het vertaald wordt naar Nola. Zij is namelijk een persoon waar veel vrouwen zich mee kunnen identificeren. We willen namelijk niet allemaal hetzelfde maar juist iets spraakmakends. De tops en sweaters van Nola.Nova mogen dan ook niet in je kast ontbreken. Leuk nieuws, wij mogen een shoptegoed van Nola.Nova weggeven

Om dit shoptegoed t.w.v € 100,- te winnen moet je naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Nola.Nova en vergeet niet de Facebook-pagina van Nola.Nova te liken.

De winactie loopt tot 21 mei 2012.

www.nolanova.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties