0

Amsterdam – Voor een feestje wil je een speciale jurk en in je hoofd weet je al precies hoe deze moet zijn. In de stad of online blijkt de zoektocht onmogelijk en het enige wat wij eraan overhouden is een chagrijnige bui. Zo gaat het natuurlijk niet lukken.

Bij Quira kan je zelf avondjurken of trouwjurken ontwerpen, hoe leuk en handig is dat! Heb je weinig tijd, pas je vaak de jurken niet of kan je niet vinden wat je wil hebben, dan is dit de perfecte oplossing. Het liefst ontwerpen we alles zelf maar door tijdgebrek of twee linker handen, kunnen we dat niet. Met behulp van Quira wordt het een stuk makkelijker voor ons gemaakt.

Uit de catalogus kies je een model en costumize je deze helemaal naar je eigen stijl. Heb jij jouw droomjurk er niet tussen gezien maar wel het ontwerp ervan, dan kan je dat ook mailen naar Quira. Voordat je het weet wordt je eigen ontwerp vertaald naar een echte droomjurk. En laten wij nou één van jullie gelukkig mogen maken met een shoptegoed ter waarde van 250 euro, met dit shoptegoed kan jij misschien wel je eigen droomjurk laten maken!

Om dit shoptegoed t.w.v € 250,- te winnen moet je naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Quira en vergeet niet de Facebook-pagina van Quira te liken.

De winactie loopt tot 14 mei 2012.

www.quira.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties