0

Amsterdam – Wij weten hoe gek jullie zijn op onze winacties en ook wij vinden het leuk om elke keer weer wat weg te mogen geven. Deze keer kunnen jullie super leuke glitter pumps winnen van Monique Collignon, hoe leuk is dat?

Monique Collignon is een Nederlandse modeontwerpster die al vanaf kleins af aan begon te tekenen. Op haar vijfde ontwierp ze al haar eerste poppenkleertjes. Uit bladen als ELLE en de Marie Claire haalde ze haar inspiratie en uiteindelijk is ze uitgegroeid tot succesvol haute couture ontwerpster. Tot 2008 ontwierp Monique alleen nog maar haute couture, tot de vraag kwam voor een confectielijn. Deze lijn heet MC Couture Light, alle items hiervan zijn exclusief te verkrijgen bij wehkamp.nl en dat al vanaf 99 euro.

Wij mogen een paar hakken weggeven van MC Couture Light collectie die echt niet in je kast mogen ontbreken. Dus doe snel mee!

Om deze glamorous schoenen te winnen t.w.v € 129,-  moet je naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Monique Collignon en vergeet niet de Facebook-pagina van Monique Collignon te liken.

De winactie loopt tot 23 mei 2012.

www.wehkamp.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties