0

Amsterdam – Ons lichaam moet strak maar ook vooral glad zijn. We scheren en harsen onze benen maar onze intieme zone mogen we ook niet vergeten. Zo kunnen we het in verschillende vormen scheren of harsen.

Om elke keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan kost veel tijd. Ladyshape is dan ook met een top oplossing gekomen. Ze creëerden de Ladyshape Intimate Shaping Tool. Hiermee kun je zelf heel makkelijk je schaamhaar in een Brazilian, Triangle of Heart shape scheren. Dat scheelt elke keer een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en de pijn van het harsen. Het scheerattribuut is ook heel makkelijk onder de douche te gebruiken. Ladyshape heeft de tweede prijs gewonnen voor het Best Beauty Discovery Mass van 2011 en daarnaast voor het beste Industrieel Ontwerp. Je mag er dan ook zeker wat van verwachten.

Wij mogen een Ladyshape pakket met scheersjablonen ter waarde van 100 euro weggeven. Ga naar onze Facebook paginalike deze en like en share de foto van Ladyshape. Like meteen ook even de Facebook pagina van Ladyshape.

Deze winactie loopt tot 9 mei 2012.

www.ladyshape.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties