0

Amsterdam – Nog altijd op zoek naar de perfecte gezichtsverzorgingsproducten? Kijk een beetje verder dan de doorsnee parfumerie en ontdek Embryolisse, hét beautygeheim van vele visagisten en make-up artiesten. Daarnaast wordt het merk aangeraden door dermatologen.

Embryolisse is meer dan zestig jaar geleden ontstaan in Frankrijk en de producten bevatten alle ingrediënten om een gezonde, mooie en jonge huid te krijgen. Daarvoor gebruikt het merk enkel de ingredienten die nodig zijn, en niet meer dan dat, zoals karitéboter, bijenwas, aloë vera, soja-eiwitten maar ook hyaluronzuur en collageen. Daarnaast zijn de ingredienten van Embryolisse producten zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong en niet getest op dieren.

Ben jij toe aan een nieuwe huidverzorgingset en zou je die het liefst willen winnen? Doe dan mee met onze actie en win een pakket ter waarde van 120 euro met daarin onder andere Lait Creme Concentre, Lait Creme Fluide en een Cleansing bar!

Wat moet je doen om kans te maken op dit heerlijke pakket? Ga naar onze Facebook-pagina, deze like je natuurlijk, vervolgens like en share je de foto van Embryolisse. Tot slot like je hun Facebook-pagina ook even.

Doe snel mee want de actie loopt tot 9 april!

www.embryolisse-shop.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties