0

Amsterdam – Veel Nederlandse vrouwen gaan iedere dag voor dezelfde beha. Dat is jammer want elke look en gelegenheid vraagt eigenlijk om een andere bra. Tijdens een avondje stappen kan dat sexy kanten setje je extra zelfvertrouwen geven terwijl overdag onder een t-shirt een heel andere beha een stukje prettiger is.

Ben jij op zoek naar de perfecte beha en kun je die niet vinden tijdens het winkelen in de doorsnee lingeriezaken? Of vind je dat je te veel lastig wordt gevallen door verkopers? Dan is webshop BHPLaza een uitkomst voor jou. Naast dat je rustig online kunt kijken, verkopen ze de meest uiteenlopende lingerie van merken als Lingadore Daily, Curvy Kate, Sassa en Sensi.

Van kant tot en met t-shirtbeha’s, van een A tot en met K cup en van hipsters tot en met strings. Voor al je wensen kun je terecht op BHplaza.nl. Het fijne is dat je nu bij I Love Fashion News een jaar lang gratis Sassa lingerie kunt winnen van BHPLaza!

Wat moet je doen om kans te maken op 1 jaar gratis lingerie van Sassa? Ga naar onze Facebook-pagina, like en share de foto van BHPlaza en like meteen ook hun Facebook-pagina.

De actie loopt tot 29 februrari 2012.

www.bhplaza.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Vormgeving: Romy Buitelaar)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties