0

Amsterdam – Wie is er niet weg van het modehuis Chanel? We hebben allemaal wel een lippenstift, mascara of nagellak in onze toilettas. Daarnaast sparen we hard voor de Chanel 2.55 en dromen we van een jasje…

Helaas kunnen we ons dit lang niet allemaal veroorloven. Maar we maken al een begin met onze make-up. De make-up moet natuurlijk wel in een fashionable make-up tasje zitten. En deze moet dan ook weer in de Chanel 2.55 passen. Wanneer we iets kopen van Chanel, doen we het natuurlijk wel goed. Komt dat dan even heel goed uit want wij mogen een Chanel make-up tas t.w.v. € 295,- weggeven van Rosenburg.com.

Op Rosenburg.com kun je terecht voor tweedehands luxe designertassen. Alles wordt gecheckt op authenticiteit dus je koopt gegarandeerd een echt exemplaar. Daarnaast zijn de items nog in topkwaliteit. In de webshop vind je merken als Gucci, Louis Vuitton, Mulberry, Alexander McQueen en natuurlijk Chanel.

Om de Chanel make-up tas te winnen moet je naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Rosenburg en vergeet niet de Facebook-pagina van Rosenburg te liken.

Deze winactie loopt tot 10 mei 2012.

www.rosenburg.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties