0

Amsterdam – Niemand vind het leuk om items te hebben die iedereen al heeft. Gelukkig zijn er een aantal winkels in Nederland waar je terecht kan voor dingen die je niet op elke straathoek voorbij ziet komen.

Beau jolie is glamour fashionstore voor de trendy hippe IT girls die van betaalbare catwalk fashion houden. De winkel, die zich in Rotterdam bevindt, heeft een boetiek gevoel. Je waant jezelf in de kledingkast van die ene fashionable vriendin. Maar ook online kunt je de items van Beau Jolie bestellen.

Bij Beau Jolie kun je terecht voor de bekende merken zoals JOSH V, Jacky Luxury maar ook ons eigen merk met onder andere leuke Ibiza tuniekjes, coole spijkerrokjes, jumpsuits, slippers maar ook tassen. Zo is de Celebrity IT Bag van Beau Jolie een topper en verkijgbaar in vele kleuren. Kim Kardashian, Victoria Beckham en Olivia Palermo hebben al één of meerdere exemplaren in hun bezit. Wat een mazzel hebben jullie, want we mogen namelijk zo een tas weggeven!

Wil jij kans maken op de celebrity it-bag ter waarde van € 129,95? Like en share dan de foto van Beau Jolie op onze Facebook-pagina en like de Facebook-pagina van Beau Jolie.

www.beaujoliestore.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties