0

Amsterdam – Misschien heb je al eens eerder op I Love Beauty News gelezen over de heerlijke producten van Brazilian Fruit. Nu dat de zomer in het vooruitzicht zit, is het écht een must om je huid goed te verzorgen. Als je met blote benen straks op straat gaat is een droge huid natuurlijk geen gezicht.

Brazilian Fruit Cosmetics heeft een lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld op basis van heilzame planten en vruchten uit het Amazone gebied. De producten zijn gemaakt van passievrucht, caipirinha, guaranábessen, brazil nut, pitanga, cupuaçu en açaibessen. De lichaamsverzorgingproducten van Brazilian Fruit voeden en verzachten je huid en geeft het energie. Het laat daarnaast een heerlijke exotische geur achter.

De producten van Brazilian Fruit bevatten geen rare stoffen als parabenen welke kan leiden tot allergische reacties. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van proefdieren en zitten er geen dierlijke stoffen in de producten van het merk. Perfect toch?

Wij mogen een Brazilian Fruit pakket ter waarde van 110 euro weggeven. Ga naar onze Facebook paginalike deze en like en share de foto van Brazilian Fruit Cosmetics. Like meteen ook even de Facebook pagina van Brazilian Fruit. 

www.brazilianfruit.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties