0

Amsterdam – Van een massage kunnen we zo genieten. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf maken is heel belangrijk. In Utrecht zit een heerlijke beauty salon waar ze voornamelijk met Aveda producten werken.

Bij binnenkomst waan je al in een relaxte sfeer. Hier kun je dan ook terecht voor een ‘all-in-one beauty experience’. Stylisten, coloristen en Spa & Beauty therapisten staan de hele dag voor je klaar. Je kunt dus alles laten doen wat je maar in gedachten hebt.

Als je echt even wil ontspannen moet je voor de Stress Fix Body Treatment gaan. De massage wordt gedaan met een stress-fix aromaolgy en dat zorgt ervoor dat stressgevoelens verminderen. Dit is klinisch bewezen en dan willen wij dat natuurlijk ook. In de olie zitten de geuren van lavendel, lavandin, vetiver, muskaatolie en frankensin (de geur van wierrook). Alleen al bij het lezen kan je bij jezelf al voorstellen hoe dit moet ruiken. Kortom, deze massage is echt iets voor jou.

Wij mogen dan ook Aveda Stress Fix Body Treatment van 90 minuten met daarbij een Aveda Stress Fix bodylotion van 250 ml t.w.v. € 128,75 weggeven. Ga naar onze Facebook pagina, like deze en like en share de foto van Laurent Lifestyle Salon. Like meteen ook even de Facebook pagina van Laurent Lifestyle Salon.

Deze winactie loopt tot 21 mei 2012.

www.laurent.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties