0

Amsterdam – Het is zaterdag en dat betekent voor de meesten dat het weekend is begonnen. Zoals jullie niet anders van ons gewend zijn, hebben we vandaag weer een nieuwe win actie voor jullie! We kunnen niet genoeg accessoires in ons leven wensen want iedere keer weer zie je wat leuks of wil je iets echt hebben.

Bodes & Bode heeft een ruim assortiment aan prachtige juwelen en zilver. De winkel is gevestigd in Den Haag, maar we hebben goed nieuws: binnenkort openen zij een vestiging in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam.

Ook hebben ze een website waar men uren naar de mooie accessoires op de afbeeldingen kan blijven kijken. Bodes & Bode komt nu ook met een leuke actie waarbij je kans maakt op een gaaf armbandje ten waarde van  € 225,- dat is toch mooi mee genomen en vooral omdat de lettertjes van echte diamantjes zijn gemaakt! Als je de winnaar bent van het armbandje mag je zelf je initiaal uitzoeken.
Wat moet je doen om dit gave armbandje te winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is naar onze Facebook-pagina gaan, like en share de afbeelding van Bodes & Bode en vergeet niet hun Facebook-pagina te liken.

Deze winactie actie loopt tot 14 april 2012

(Beeld: Gail Bakker)

(Tekst: Melanie Karolewski)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties